Glas halskæder

 Jeg har denne sommer været så heldig at have besøg af en af mine gode venner. Denne ven har engang taget en uddannelse som fotograf. Han har derfor hjulpet mig med at tage nogle billeder af noget glas jeg faktisk har haft færdig i noget tid. Jeg har også fået lært lidt om at tage billeder, så nu håber jeg at jeg snart kan stå på egne ben med at dokumentere mine kreationer.
Disse halskæder er blevet til i en afslappet kreativ proces, hvor jeg har leget med glasset, som med et puslespil. De har taget en del tid at sætte sammen, men det var rigtig hyggeligt og afstressende. Så det er ikke sidste gang jeg bruger den fremgangsmåde. Jeg har selvfølgelig en ny serie i gang, med en anden teknik, men den skal lige brændes først. Før man kan brænde skal der være til en hel ovn, så det tager lige lidt tid 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *