Idag har jeg lavet en næsten sund julegodte, af forskellige ting vi havde i skabet.
Jeg har altid mørk chokolade liggende, til hvis jeg skulle få lyst til at gå på kur, hvor man jo godt må spise 1 stykke chokolade om dagen, hvis bare det er over 70 %, eller til hvis vi skal lave chili con carne som er en af vores ynglingsretter her i huset.
Bonus info, vi bruger Charlotte Rosenstads opskrift på chili con carne, som du kan finde her
Men julegodterne kan laves med den chokolade du foretrækker. Jeg elsker mint chokolade, så det blev det denne gang.
Mandariner hører sig julen til, så det havde vi også og så har jeg altid et udvalg af forskellige sukkerpynteting og tilfældigvis var der nogle meget fine sukker snefnug.
Ingredienser:
100 gram valgfri chokolade
3 Mandariner
sukkerpynt
Fremgangsmåde:
Pil mandarinerne
smelt chokoladen i vandbad på middelvarme
læg et stykke bagepapir på en stor flad tallerken og vend derefter mandarinstykkerne i det smeltede chokolade, placer det på bagepapiret. Efter alle mandarin stykkerne er dyppet i chokoladen sættes sukkerpynten på. Derefter kan du sætte det hele i køleskabet, da det tager nogle timer før chokoladen er stivnet.
Bon appetit.
Tak fordi du læste med, skriv gerne en kommentar, hvis du har spørgsmål eller vil give din mening til kende.
Følg mig gerne på Bloglovin’ eller bliv medlem af min facebook gruppe, hvor du kan følge med i mine nye indlæg eller skrive sammen med andre ligesindede kreative mennesker.