Glasfad


I dag har været en produktiv dag. Jeg er blevet færdig med et fad, jeg har lavet ud af rester i 96 glas. Det forestiller en rosenbusk i en lidt abstrakt stil. Det blev smeltes sammen ved 820 grader. Bagefter blev det slumpet ned i en form, så det blev til et fad.
Ydermere så har jeg været på kulturmaskinen i dag og hente et låg jeg har lavet til en te potte i keramik. Det var anden gang, jeg forsøgte at lave det men det var gledet fra hinanden eller sig selv:) i brændingen. Så op på hesten igen og ja så må man jo starte forfra. Men det er jo det der nogen gange sker når man er kreativ, det er ikke altid alt bliver lige godt eller vellykket.

Hvis du selv vil prøve kræfter med keramik eller koldt glas tilbyder jeg kurser i begge dele. Et hold skal minimum bestå af 5 personer, så kontakt mig for interesse og så finder vi en dato hvor der er nok tilmeldte. Priserne på kurser står under kontakt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *