Tanker

Jeg går tit og tænker over livet….

Hvordan kan jeg gøre mit liv bedre,kan jeg blive lykkeligere eller mere velfungerende. Kan jeg indfri mine drømme? Tør jeg? Hvorfor har jeg valgt en så svær og usædvanlig vej? Hvad er vigtigst? Ja spørgsmålene til mig selv er mange.

Grunden til det er nok at jeg altid har haft høje ambitioner og et ikke velfungerende liv efter min egen mening, jeg ville opnå mere.

Jeg vil have mere ud af livet, jeg vil opnå mine drømme, Jeg vil skabe, elske og blive elsket, jeg vil gerne spise lækker mad lidt oftere og opleve flere vidunderlige eventyr.

Mit hoved fungerer på den måde at jeg får mange ideer hver dag om kreative ting, iværksætteri, livsstilændringer og meget mere. Jeg har en indre skabertrang og en kreativ ild der brænder i mig. Hver gang jeg får udført en af disse ideer,bliver jeg helt høj og fyldt op af lykke……Jeg bliver altid overrasket og stolt over at DEN har jeg lavet. Min kunst laver jeg for min egen skyld, fordi jeg ikke kan lade være. Jeg hader når jeg har en kreativ forstoppelse eller blokade, den gør at jeg ikke kan lave noget kreativt overhovedet. Sådan en blokade har jeg nemlig haft de meste af mit liv.

Det har jeg fordi, jeg aldrig har taget mig selv og mine drømme alvorligt, jeg har altid hørt efter hvad andre sagde om mig og hvad jeg skulle. Min stedfar skaffede mig job i en butik, så det arbejdede jeg med i 10 år. Min mor syntes jeg skulle blive handicaphjælper, så det har jeg været i 14 år. En af min mors kærester synes jeg skulle blive buschaffør, så det var jeg også i 1 år og det var langfra de fleste jobs jeg var glade for.

Nu er jeg på vej af min drømme vej og jeg elsker det. Jeg lever stadig ikke af at være kreativ, men jeg tager mig selv alvorligt og lytter til hvad min mavefornemmelser fortæller mig. Jeg skal stadig høre på tvivlerne og jeg har ikke haft 100% opbakning hjemmefra. Men jeg gør det og det gør jeg ved at tage nogle skridt på vejen hver dag. Jeg får lavet noget hver dag og det må gerne være mislykket nogle dage, det er bare at jeg handler/skaber noget hver dag der er det vigtige.